Stevige financiële ruggengraat

Solairco maakt deel uit van de Bumaco Group. Deze inbedding in een sterke bedrijvengroep geeft ons een stevige financiële ruggengraat. Dit vormt een belangrijke troef naar onze klanten, aangezien zij voor hun zonnepanelen mogen rekenen op een opbrengstgarantie van de fabrikant van 25 jaar en een complete naservice.

Dankzij onze verschillende zusterbedrijven hebben wij bovendien toegang tot bijkomende gespecialiseerde kennis. Zo werken wij voor het plaatsen van zonneboilers samen met de verwarmingsspecialisten van Heatco. Het installeren van warmtepompen en zwembadverwarming gebeurt in nauwe samenwerking met Bumaco.

Maximale focus op de plaatsing van zonnepanelen

Het plaatsen, onderhoud, herstellen en reinigen van zonnepanelen omvat voor meer dan 90% onze bedrijfsactiviteiten. Doorheen onze meer dan 2500 installaties de afgelopen tien jaar bouwden wij een ongeziene expertise op. Wij plaatsen zonnepanelen op vrijwel elk plat of hellend dak, zowel van particuliere woningen als bedrijven.

Dankzij ons voortdurend streven naar innovatie plaatsen wij ook zogeheten zonnevolgers of zonnetrackers. Deze zonnepanelen draaien zich met behulp van een sensor zodat ze op elk moment een maximale opbrengst opleveren.

Afbeelding van zonnepanelen - Solairco